آموزش زبان آلمانی موسسه گاما
تبلیغات اینترنتی در شیراز

لیست نان یوخه پزی های شیراز – آدرس و تلفن

.

یوخه پزی معروف در شیراز

نان یوخه از شیرینی های محلی و سنتی شیراز به حساب می آید که نام دیگر آن کاک می باشد.نان یوخه یکی از سوغاتی های معروف شیراز است.برای خرید نان یوخه تازه شما احتیاج به دانستن آدرس بهترین یوخه پزی در شیراز دارید که در جدول زیر به همراه اسامی و شماره تلفن آورده شده اند

مواد تشکیل دهنده نان یوخه چیست؟

  • آب
  • آرد
  • پودر قند
  • پودر بادام
  • روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد
  • مایه خمیر فوری
  • نمک
  • پودر هل

 

ردیفنام نان یوخه پزیآدرس نان یوخه پزی های شیرازشماره تماس
1نانکشيراز، شهرك گلستان، بين فلكه اول و دوم071-36206174
2یوخه همتشيراز، خیابان لطفعلی خان زند، كوچه اسكندری071-32244910
3یوخه پزی دهقانیشیراز، بلوار ابوذر غفاری، 10 متری دوم شهید عابدینی.071-37513797
4یوخه پزی محمدیشیراز، فلکه فرودگاه، خیابان نادر، ابتدای خیابان قدمگاه071-38204750
5نان و یوخه پزی خلیلیشیراز، فلکه هنگ، نان و یوخه پزی خلیلی071-32334070
6نان یوخه کشاورزشیراز، بلوار سفیرجنوبی، نبش کوچه 9.071-38243854
7یوخه پزی هفت خوانشیراز، بلوار عدالت جنوبی، نبش کوچه طالقانی071-38243801
8نان یوخه پزی ده بزرگیشیراز، خیابان حافظ، قبل از کوچه هفدهم09177373913
9یوخه پزی فردشیراز، خیابان توحید، نبش پاساژ شرق071-32338674
10یوخه و شیرینی پزی امیدشیراز، ایمان جنوبی، 25 متری شهید شیخی09171194191
11یوخه پزی گلستانشیراز، بلوار مدرس، جنب کوچه 18071-37354741
12یوخه پزی حدیثشیراز، بلوار امیرکبیر، بعداز انبار شرکت نفت، نبش کوچه 12071-38307437
13یوخه پزی دستچینشیراز، بلوار عدالت جنوبی، خیابان دستغیب، نبش کوچه 13.071-38262836
14یوخه پری شکرانهشیراز، گویم، بعد از پل بهارستان سمت راست.09178090288

 

نان یوخه یا کاک؟

نان یوخه شیراز – نان کاک کرمانشاه ، نوعی سوغاتی و شیرینی سنتی ایرانی است. همان طور که از نامش پیدا است، مربوط به شهرهای شیراز و کرمانشاه است ولی در شهرهای دیگر نیز یافت می‌شود.در شیراز به آن نان یوخه می‌گویند و در کرمانشاه به آن نان کاک یا شیرینی کاک می‌گویند.این نان از ورقه‌های نازک خمیر است که با استفاده از خمیر ور نیامدۀ مخصوص درست می‌شود.شیرینی کاک، سبک، خوشمزه و پر انرژی است. نان یوخه یا کاک را از آرد گندم، شکر یا آرد قند، تخم مرغ، دارچین، روغن، هل و آب درست می‌کنند.برای خوشمزه‌تر شدن معمولاً روی آن پودر نارگیل، خلال پسته و یا خلال بادام می ریزند.

چگونه نان یوخه بپزیم؟

۱- ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپ‌خوری پودر قند و ۵۰ میلی لیتر آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و بعد درِ ظرف را بگذارید تا ده دقیقه بماند و پف کند.

۲- روغن را حرارت دهید تا آب شود و سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم‌مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم زنید و به روغن اضافه کنید.

۳- مایۀ خمیرِ آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ اضاف کنید و به همزدن ادامه دهید.

۴- آرد را اضافه کنید و آنقدر هم زنید که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی شود. خمیر را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را بپوشانید و حدود دو ساعت استراحت دهید.

۵- اگر خمیر شل بود، کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.

۶- خمیر آماده را لوله کرده و به اندازه‌های یکسان چانه کنید و چانه‌ها را با وردنه باز کنید و با وردنه‌ای ظریف‌تر نازکشان کنید. سپس ورقه‌های نازک خمیر را یک ماهیتابه بزرگ انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید.

۷- قبل از آنکه خنک شوند، روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید. روی آن را با فشار مناسب وردنه بکشید. می‌توانید به جای بادام از خلال پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.

۸- در پایان با فاصله‌های ۳ سانتی‌متری و به شکل اریب ببرید.

نان یوخه یا نان کاک شما آماده است.

فروش نان شیرینی در شیراز – نان یوخه در شیراز – یوخه فروشی در شیراز – بهترین یوخه فروشی شیراز – انواع نان یوخه در شیراز – نان یوخه شیراز – بهترین نان یوخه شیراز – سوغاتی شیراز – شیرینی فروشی های شیراز – آدرس فروشگاه های نان یوخه شیراز – یوخه شیرازی – یوخه پزی های شیراز – سوغات شیراز – نان و یوخه پزی شیراز – نان یوخه پزی های شیراز​

0/5 (0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا