شیراز

بهترین قهوه فروشی در شیراز – آدرس و تلفن

بهترین قهوه فروشی در شیراز - آدرس و تلفن

قهوه دومین نوشیدنی پر مصرف در کشورهای اروپایی به شمار می رود که در سال های اخیر در کشورهای آسیایی تبدیل شده است. این نوشیدنی پر انرژی در انواع مختلف از قهوه های سنتی دم ‌کرده، اسپرسو، کاپوچینو، آمریکانو، ماکیاتو و … تهیه می شود و تنها بخشی از منوی فعلی کافه‌ها را تشکیل می‌ دهند؛ قهوه آن ‌قدر نوشیدنی پر رمز و رازی است که صحبت‌کردن در مورد آن تمامی ندارد و بخش اصلی جزییات شکل‌گرفته پیرامون آن ‌را هم باید از ایتالیایی‌ها سراغ گرفت. اما طرز تهیه قهوه یک طرف ماجرا است و یک طرف هم قهوه ی خوبی است که قهوه فروشی های خوب بخرید.

در شهر عزیزمان شیراز هم قهوه طرفدارهای بسیار زیادی دارد.فروشگاه های زیادی در شیراز پودر قهوه را هم به صورت جزئی و هم به صورت عمده به فروش می رسانند، اما پودر و دانه ی قهوه را نمی توان از هرجایی خریداری کرد برای خرید پودر قهوه اصل کافیه نزدیک ترین فروشگاه رو از جدول زیر انتخاب کنید و خریدتون رو انجام بدید و نگران اصل بودن پودر قهوه نباشید چون جابکال بهترین قهوه فروشی در شیراز رو با آدرس و تلفن برای شما آماده کرده است.

آدرس عمده فروشی قهوه در شیراز – فروشگاه قهوه جهان استان فارس، شیراز – قهوه دانته شیراز – فروش قهوه – قهوه جنوب شیراز – قهوه تچرا شیراز – قهوه پروشات

قهوه فروشی در شیرازآدرس قهوه فروشی در شیرازتلفن قهوه فروشی در شیراز
قهوه جنوب شیراز شیراز - بلوار استقلال، بلوار باغ حوض، نبش کوچه 39173164099
قهوه اندریا شیراز شیراز - قصر الدشت، بین چهار راه سینما سعدی و چهار راه پارامونت، کوچه ۱7132333657
قهوه اصیل شیراز شیراز - خیابان سمیه، روبروی حدادی9177076746
فروشگاه قهوه بورک شیراز شیراز - فرهنگ شهر، ایستگاه 15، روبروی کوچه 407136332448
قهوه ناب شیراز شیراز - خیابان اردیبهشت، حد فاصل 7 تیر و صورتگر، روبروی برج آی تی7132318234
قهوه کافا شیراز شیراز - سی متری سینما سعدی، نبش کوچه 57132337954
فروشگاه قهوه و شکلات پالادین شیراز شیراز - حد فاصل چهارراه خلدبرين و فلكه سنگی، نبش كوچه 167136475117
شوکو استار شیراز شیراز - عفیف آباد، مجتمع تجاری ستاره فارس، تجاری سوم، پلاک 20087136283074
سرزمین قهوه شیراز شیراز - بلوار امیرکبیر، بولوار سرباز، نبش کوچه 67138314121
قهوه ممتاز شیراز شیراز - خیابان سمیه، روبروی حدادی، نبش پارک آزادی7132297833
قهوه جهان شیراز شیراز - خیابان قصردشت، سه راه برق9366707730
قهوه تک شیراز شیراز - خیابان هدایت غربی، حدفاصل باغشاه و ملاصدرا7132351654
قهوه ماژ شیراز شیراز - خیابان فلسطین(باغشاه)، نبش کوچه 57132320161
سناتور کافه شیراز شیراز - رکن آباد، پایانه باربری9300696820
قهوه دانته شیراز شیراز - عفیف آباد، بین کوچه 6 و 87136263510
قهوه و شکلات ملو شیراز شیراز - بلوار شهید بهشتی (خیابان خلد برین)، نبش کوچه 47136265211
قهوه لو شیراز شیراز - عفیف آباد، حدفاصل کوچه 5 و 79364714529
قهوه ژافه شیراز شیراز - بلوار استقلال، حدفاصل چهارراه بنفشه و فلکه هنگ، نبش کوچه ۲۷7132305856
قهوه ونیتا شیراز شیراز - خیابان فردوسی، خیابان تختی، کوچه 197132241420
قهوه فورته شیراز شیراز - نبش کوچه 54 قصردشت7136280657
قهوه علی دانه شیراز شیراز - چهار راه باهنر، نبش كوچه ٢٦7138425596

انواع قهوه ها

.قهوه ترک (Turkich coffee)

قهوه ترک بسیار نرم آسیاب می شود (کاملا” پودر) و به وسیله قهوه جوشهای معمولی روی  شعله گاز آماده می شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان می باشد.

قهوه ترک چگونه تهیه می شود ؟

طرز تهیه قهوه ترک در کشورها و مناطق مختلف با کمی تفاوت انجام میگیرد ولی بطور کلی ؛ برای درست کردن قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده داخل یک ظرف کوچک مخصوص که جازوه ( جَذوه یا cezve ) و همچنین ایبریک Ibrik  نامیده می شود ، به همراه آب به جوش می آید .

این قهوه در ایران ، ترکیه ، بلغارستان ؛ رومانی , اسلوانی ؛ مجارستان ؛ قهوه ترک نامیده می شود . این سبک دم کردن قهوه برای اولین بار از یمن آمده است ؛ جایی که یک حاکم عثمانی در قرن ۱۶ در یمن مستقر بود و عاشق این قهوه شد و آن را به سلطان سلیمان پادشاه معرفی کرد و از آن پس در استانبول و ترکیه محبوبیت بسیار یافت و سپس به سایر نقاط جهان راه یافت.

دم کردن به سبک ایرانی

در دم کردن قهوه ترک به روش مرسوم در کشور ما ایران ؛ پودر قهوه ترک را به همراه آب ( در صورت تمایل همراه با شکر ) در قهوه جوش ریخته و محلول را کاملا بهم زده و روی حرارت قرار داده تا زمانی که دمای آب نزدیک نقطه جوش برسد و روی سطح قهوه قوام و کف قهوه تشکیل شده و کف قهوه شروع به بالا آمدن در دهانه قهوه جوش کند ، در این هنگام قبل از جوشیدن قهوه ؛ قهوه جوش از روی حرارت برداشته می شود و قهوه سرو می شود .

.قهوه فرانسه یا قهوه فیلتری filter coffee

قهوه فرانسه بر خلاف قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز و یا فرانسه ساز (فرنچ پرس) دم می شود  به صورتی که قهوه  در داخل فیلتر کاغذی(در دستگاه های برقی) و فیلتر توری (در فرنچ پرس ها)

مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می گردد ، قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می گردد.

در کل یکی از آسان ترین روش های دم کردن انواع قهوه را می توان قهوه فرانسه نام برد .

.قهوه اسپرسو espresso

قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه  به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو  در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و

کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد است.

طرز تهیه اسپرسو

و اما اسپرسو یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین قهوه ها در دنیا می باشد. اسپرسو پایه و به اصطلاح (قهوه ی پایه) نوشیدنی های مختلفی همچون لانگو و کاپوچینو و لاته و آمریکانو و غیره می باشد .

قهوه اسپرسو را می توان با دستگاه ها و قهوه جوش های متفاوتی که امروزه در بازار بسیار گسترده و متنوع می باشد تهیه نمود .

محبوب ترین قهوه جوش های خانگی را می توان موکاپات نامید که امروزه در خانه هر قهوه دوستی پیدا خواهید کرد. موکاپات ها یا همان قهوه جوش های روگازی در عرض چند دقیقه و بدون زحمت زیادی به شما یک شات قهوه اسپرسو خواهند داد . موکاپات ها امروزه در سایزهای مختلف و در شکل و رنگ بندی های بسیار متنوع در بازار موجود می باشند.

اسپرسو ساز های برقی

اما قسمت دیگری از اسپرسو ساز ها , اسپرسو ساز های برقی می باشند که در مدل های مختلفی ارائه می شوند .  اسپرسو ساز های خانگی که معمولا حجم و وزن کمی دارند و کار با آنها راحت است و اسپرسو ساز های صنعتی که در مطالب دیگری به آن خواهیم پرداخت .

قهوه های دمی Pour over

امروزه با پیشرفت صنعت قهوه و تبدیل آن به یکی از پر سود ترین تجارت ها روش های مختلف دم کردن نیز در دنیا باب شده . یکی از روش های بسیار محبوب این روز ها دم آوری قهوه بصورت قطره ای و فیلتری می باشد که با استفاده از قهوه ساز های خاصی همچون سایفون , کمکس و V60می باشد. در این نوع دم آوری معمولا آسیاب قهوه درشت تر و تقریبا هم اندازه با آسیاب فرانسه می باشد. در این نوع دم آوری معمولا یک قهوه صاف بدون لرد(ته نشین ) و معمولا فاقد کف را خواهید داشت.

قهوه های فوری:

به احتمال بسیار قوی نام قهوی فوری را شنیده باشید و اصطلاحی که بسیار رایج شده (نسکافه)و یا کافی میکس می باشد که به جای قهوه فوری استفاده می کنیم.اما تفاوت قهوه فوری با قهوه دم کردنی در چیست؟

به طورکلی باید گفت به قهوه هایی که در یک روند و با یک سری متد های خاص هر کارحانه ای به طور مثال (شرکت نسکافه) فراوری شده و به صورتی تبدیل می شود که با آب جوش به شما و یا شیر به شما یک نوشدنی آماده بدهد قهوه فوری یا به اصطلاح انگلیسی (Instant coffee) گفته می شود .بسیاری از این قهوه های فوری با ترکیب های مختلف و فراوری های مختلف عرضه می شود.

کافی میکس چیست؟

کافی میکس ها نیز با ترکیبی مختلف از قهوه های فراوری شده (فوری) همراه با افزودنی های مختلفی به طور مثال شکر و میت و … عرضه می شود و امروزه تنوع بسیار زیادی دارد و شرکت های بسیاری در این زمینه محصولات متنوع و فوری ارائه می کنند که شما می توانید در سایت ملوکافی بسیاری از این محصولات را مشاهده کنید.

در ادامه برخی از نوشیدنی های قهوه را معرفی می کنیم ، که در اصل با قهوه های اسپرسو یا دمی تهیه می شوند و با شیر و مواد دیگری مانند شکلات ؛ پودر کاکائو ؛ یا فوم شیر ، خامه هاف اند هاف ، خامه زده شده و مواد دیگر ، ترکیب شده و رسپی های مختلف را بوجود می آورند .

اسپرسو دوپیو :

اسپرسو دوپیو یا اسپرسو دابل ، در واقع دو شات قهوه اسپرسو است که توسط ماشین اسپرسوساز عصاره گیری شده است.

اسپرسو لانگو :

اسپرسو لونگو lungo   به ایتالیایی یا لانگ long  ( شات لانگ ، طولانی ) در واقع یک شات اسپرسویی می باشد,  که زمان عصاره گیری طولانی تری ( 25 تا 40 ثانیه ) از زمان معمولی (18 تا 22 ثانیه ) داشته باشد. یعنی 7 گرم قهوه آسیاب شده با حجم آب بیشتری از آب ، عصاره گیری می شود.

اسپرسو ریستریتو :

ریستریتو به معنای محدود هست. و در واقع قهوه اسپرسویی می باشد, که نصف یک شات عصاره گیری شده است . یعنی 7 گرم قهوه با 15 میلی لیتر آب عصاره گیری می شود.

اسپرسو ماکیاتو :

اسپرسو ماکیاتو یکی از نوشیدنی های بر پایه اسپرسو هست که بخش اعظم آن را قهوه اسپرسو به همراه مقدار کمی شیر بخار داده شده و فوم شیر برای کسانی که طعمی پر و قوی از نوشیدنی شان انتظار دارند ، تشکیل شده است. برخی از قهوه دوستان اسپرسو ماکیاتو را تنها با کمی شیر بخار زده شده و یا کمی خامه ترجیح می دهند. اسپرسو ماکیاتو در فنجان های قهوه خوری سرو می شود.

اسپرسو کوبانو cubano :

شامل دو شات قهوه اسپرسوست کوتاه است . یعنی دو شات اسپرسو که کمتر از زمان معمول عصاره گیری 18 تا 22 ثانیه ؛ عصاره گیری شده است. در نتیجه حدودا یک شات قهوه اسپرسوی غلیظ و قوی خواهید داشت.

لاته ماکیاتو :

لاته ماکیاتو برخلاف اسپرسو ماکیاتو ، بخش اعظم آن را شیر بخار زده شده تشکیل می دهد و نسبت شیر و قهوه آن شبیه به کافه لاته هست . برای این رسپی یک لیوان بلند شیشه ای را با شیر بخار زده شده پر کرده و سپس قهوه اسپرسو را از شات اسپرسو به آرامی بر روی شیر ریخته تا شکل یک دایره تیره اسپرسو بر روی سطح شیر شکل بگیرد . لاته ماکیاتو در لیوان های بلند شیشه ای سرو می شود تا لایه های مختلف فوم شیر و اسپرسو و شیر نمایان باشد.

کافه لاته :

کافه لاته  نیز نوشیدنی بر پایه قهوه اسپرسو هست و در حالت ایده آل به صورت لاته آرت ( طراحی با شیر ) سرو می شود.در کافه لاته بخش اعظم نوشیدنی را شیر بخار زده تشکیل می دهد و فوم شیر بسیار کم است. در این رسپی شیر بر روی قهوه اسپرسو ریخته می شود و بدین ترتیب با یکدیگر ترکیب می شوند و تفکیک پذیری لایه ها به وضوح دیده نمی شوند.

کاپوچینو :

یک نوشیدنی ایتالیایی بر پایه قهوه اسپرسو هست که به طور معمول از نسبت های مساوی قهوه اسپرسو و فوم شیر و شیر بخار زده ( به نسبت هر کدام یک سوم ) تشکیل شده است.

برای کاپوچینو دو نوع رسپی دیگر نیز وجود دارد که بر اساس مقدار فوم و شیر تفکیک می شود. کاپوچینو خشک یا DRY اصطلاحا به کاپوچینویی گفته می شود که شیربخار زده ی کمتری داشته و فوم شیر نسبت بیشتری را داراست . و کاپوچینوی تر یا WET که نسبت شیر بخار زده ی آن به فوم شیر بیشتر است و کاپوچینویی شیری تر است.طرز تهیه قهوه کاپوچینو را از این قسمت مشاهد کنید.

اسپرسو کن پانا :

اسپرسو کن پانا CON PANA یک یا دو شات قهوه اسپرسوست که روی آن خامه زده شده قرار میگیرد.اسپرسو کن پانا کلمه ایتالیاییست و معادل قهوه اسپرسو با خامه می باشد.

کافه بِرِو café Breve :

کافه برو نیز از نوشیدنی های پایه اسپرسوست و در واقع کاپوچینویی خامه ایست که با خامه هاف اند هاف درست شده است.خامه هاف اند هاف یک فوم خامه ای و پایدار را در هنگامی که با اسپرسو ترکیب می شود ، ایجاد می نماید.

رِد آی red eye  :

رد آی نوشیدنی قهوه خالص است و از ترکیب یک شات قهوه اسپرسو با یک فنجان متوسط قهوه دمی ، بدست می آید.

بلک آی black eye :

اگر رد آی جوابگوی نیاز قهوه تان نیست  بلک آی را امتحان کنید . بلک آی نیز نوشیدنی ای بر پایه اسپرسو و قهوه دمی است . و برای تهیه آن باید دو شات قهوه اسپرسو را عصاره گیری کرده و سپس به آن یک فنجان قهوه دمی اضافه نمایید.

دِد آی Dead eye  :

دِد آی مرحله ی بعد از بلک آی هست . رای تهیه آن باید سه شات قهوه اسپرسو عصاره گیری کرده و سپس به آن یک فنجان قهوه دمی اضافه نمایید!

کافه موکا :

یکی دیگر از نوشیدنی  های بر پایه اسپرسو هست که در لیوان های بلند شیشه ای سرو می شود و برای تهیه آن کافیست یک یا دو شات قهوه اسپرسو را با یک اونس سیروپ شکلات در لیوان ریخته و روی آن را با شیر بخار زده شده پر نمایید و سپس روی آن را با خامه زده شده و خرده های شکلات تزئین نمایید.

آمریکانو :

آمریکانو سرو قهوه اسپرسو به سبک آمریکایی است ، برای تهیه آن کافیست یک شات قهوه اسپرسو عصاره گیری کنید و سپس روی آن 180 میلی لیتر آب داغ اضافه نمایید.

طراحی سایت ارزان در شیراز
5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه

  1. سلام دوستان . در جايي كه روش تهيه ودرست كردن مثلا قهوه ترك توضیح کافی نبود و مقدار قهوه و نوع قهوه که عربیکا یا روبستا باشد و چند قاشق از ان را نگفته اید و لی دیگر نکات خوب است . ممنون .

  2. سلام‌. لطفا کمی هم درمورد عطر و طعم انواع قهوه ها ،توضیح ددهید و همچنین اندازه کافيين در قهوه هاي مختلف . سپاس و درود و صلح و آرامش برای شما دوستان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا