سلامت

هاب هوش‌ مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در جزیره کیش راه‌اندازی می‌شود

هاب هوش‌ مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در جزیره کیش راه‌اندازی می‌شود

با امضای توافق‌نامه همکاری سه‌جانبه، زمینه برای راه‌اندازی و توسعه هاب فناوری‌ها ازجمله اقتصاد دیجیتال و هوش‌ مصنوعی بر بستر ظرفیت‌های جزیره کیش فراهم شد.

به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در حاشیه دومین همایش «ایران پتروکم»، تفاهم‌نامه همکاری «راه‌اندازی و توسعه هاب فناوری‌ها و هوش‌ مصنوعی» میان حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری، محمد شریعتمداری، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، و محمدجعفر کبیری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، منعقد شد.

باتوجه‌به اهمیت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، هدف این توافق‌نامه همکاری سه‌جانبه توسعه همکاری‌های بین‌بخشی است ودر راستای تبدیل منطقه آزاد کیش به قطب فناوری و نوآوری اقتصاد دیجیتال مبتنی‌بر هوش‌ مصنوعی شکل گرفته است.

توسعه فناوری‌ها و صنایع هوایی، تحقیق و توسعه در صنایع پتروشیمی، انرژی‌های پاک و پایگاه تجمع و بالندگی شتاب‌دهنده‌های فعال کشور نیز از دیگر موضوعاتی است که در این توافق‌نامه سه‌جانبه به آنها تاکید شده است.

در این توافق، تبدیل منطقه آزاد کیش به مرکزی برای هم‌افزایی و تجاری‌سازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان مدنظر قرار گرفته است. توسعه پایدار، اشتغال‌زایی و ارتقای جایگاه علمی و صنعتی کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی ازجمله چشم‌اندازهایی است طرف‌های این توافق‌نامه به آنها توجه و تأکید دارند.

از مهم‌ترین اهداف این توافق‌نامه می‌توان به ایجاد بسترهای مناسب برای همکاری در حوزه‌های علمی، فناوری، نوآوری، صنعتی و اقتصاد دانش‌بنیان، با تمرکز بر توسعه فناوری‌های نوین اقتصاد دیجیتال، هوش‌ مصنوعی، صنایع هوایی و تعمیر هواپیما، صنعت پتروشیمی و تشکیل هاب نیازها و توانمندی‌های فناورانه صنعت پتروشیمی کشور در منطقه آزاد کیش اشاره کرد.

طراحی سایت ارزان در شیراز
امتیازات این پست post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا